Skip to content

Zet je stad op de kaart Wordt onderdeel van het beste cross-mediale platform voor citymarketing Neem contact op Lees verder

Iedere stad is uniek

Wij zijn gepassioneerde ontdekkingsreizigers, altijd op zoek naar mooie bestemmingen. Iedere stad of regio heeft iets unieks te bieden, een verhaal dat wij graag delen met de wereld. We streven naar de hoogste kwaliteit in alle aspecten van ons werk, dit vertaalt zich naar een sterke combinatie tussen de vooroplopende techniek van het platform en kwalitatief hoogstaande content. Samen met onze partners dagen we onszelf uit om de beste te zijn in wat we doen. Daarom werken wij constant aan de doorontwikkeling van het beste platform voor city- en regiomarketing.

Synergie & meerwaarde

Bij de exploitatie van de platformen streven we altijd naar synergie door (meer)waarde te creëren voor alle stakeholders (steden, ondernemers en consumenten). Op basis van meer dan tien jaar ervaring hebben wij het platform en de exploitatie ervan geoptimaliseerd. Wij leveren daarom niet alleen de techniek in de vorm van een geavanceerd platform, maar ook een bewezen business model en advies op het gebied van de (commerciële) exploitatie, content creatie, social media strategie/beheer en online marketing.

Binnen 1 maand online

Ons team van professionals begeleidt u in de ontwikkeling van uw eigen gepersonaliseerde platform en de exploitatie daarvan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al binnen één maand uw (mobiele) website met twee city apps (iPhone & Android) opleveren. Uw platform uitbreiden en versterken met printed media? Wij hebben ook jarenlange ervaring met de uitgifte van hoogwaardige stadsgidsen en city maps. 

City App Nederland

Functies

City-app-functies-geavanceerde-zoekfunctie

Geavanceerde

Sie suchen nicht nur auf Namen, sondern auch auf Marken, Produkt Gruppen, Gerechte auf Menü Karten, Veranstaltungen, und mehr.

City-app-functies-nieuws-blogs-en-lijstjes

Neuigkeiten, Blogs und Listen

Schreiben Sie Artikels und Blogs mit der Möglichkeit Fotos und Filme zu integrieren. Stellen Sie mit Hilfe der Agenda das Datum der Publizität ein.
City-app-functies-uitgebreide-agenda

Agenda

Ein umfangreiches Veranstaltungs- und Kinoprogramm mit mehreren Filteroptionen.
City-app-functies-locaties

Orte

Sie finden die interessantesten Restaurants, Cafés, Hotels, Kaufläden und geographische Bereiche oder Informationen über Sehenswürdigkeiten und Museen.

City-app-functies-toeristische-routes-en-kaarten

Kartenanzeige

Alle Standorte sortiert auf Abstand oder mit verschiedenen Filter Möglichkeiten.
City-app-functies-deals-en-arrangementen

Angebote und Arrangements

Entdecken Sie die besten Angebote oder die interessantesten Arrangements per Standort oder in einer Totalübersicht.
City-app-functies-real-time-parkeerinformatie

Real-Time Parkplatz Information

Sie sehen aktuelle Parkmöglichkeiten für Ihr Fahrzeug.
City-app-functies-toegankelijkheid

Zugänglichkeit

Filter alle Standorte auf der Basis von sechs Zugänglichkeitskennmerken.
City-app-functies-gebruikersrollen

Anmeldung mit Favoriten

Login via einer persönlichen Favoritenliste mit Standorten/Veranstaltungen und bekomme automatisch aktualisierte Information.

Ons platform biedt tientallen geavanceerde functionaliteiten voor zowel beheerders als gebruikers. Ontdek ze zelf of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

Voor wie?

Het succes van ons online platform is een samenspel van technologie, content en draagvlak. Zet je stad op de kaart en wordt onderdeel van het beste crossmediale platform voor citymarketing in Nederland!

De gebruiker

In eerste instantie draait het om de gebruiker. Het platform moet mensen verleiden om de stad of regio te bezoeken. De informatiebehoefte verschilt uiteraard per gebruiker, daarom is een volledige en gevarieerde informatievoorziening essentieel. Ons platform richt zich in essentie op de promotie van horeca, retail en cultuur. De doelgroep betreft mensen die recreëren in het desbetreffende gebied, zowel bewoners als toeristen. Het platform ontvangt bezoekers vanuit het hele land, maar ook veel uit België en Duitsland. We zien ook een evenredige spreiding van alle leeftijdscategorieën tussen 18 en 65 jaar. 

Licentiehouders

Een online platform is de basis voor de promotie van een stad of regio. Wij bieden gemeentes, citymarketing organisaties en VVV’s de mogelijkheid om het platform te adopteren en personaliseren voor hun eigen citymarketing. Het ontwikkelen van een platform kost veel tijd en geld, maar biedt geen garantie voor succes. Wij leveren daarom niet alleen een geavanceerd platform, maar ook een bewezen business model en begeleiding in de exploitatie van het platform. U bespaart daarmee veel tijd en geld, wat direct geïnvesteerd kan worden in het platform.

Cijfers

1 .000
Downloads van
alle city Apps
1 .000
Online bezoekers
per jaar
1 .000
Horeca, retail en
cultuur locaties

Wat anderen zeggen...

Gerda Geerts

"Gemeente Zundert beheert sinds begin 2019 een eigen City App. Stappen & Shoppen heeft de introductie begeleid en gaat ondersteunt ons verder de synergie met de andere regionale gebruikers te optimaliseren."

Gerda Geerts
Voorzitter Stichting PRET (Platform Recreatie en Toerisme)
michelle-hillebrand

"De manier van samenwerken vind ik persoonlijk erg fijn. Je kunt met al je vragen gemakkelijk terecht. Wat mij in Baarle vooral bevalt is het gebruiksgemak van de app. Je hebt het zo onder de knie!"

Michelle Hillebrand
Toerisme en recreatie ABG
pierre-van-damme

"De gemeente Etten-Leur heeft al in 2016 gekozen voor online promotie via Stappen & Shoppen. Het succesvolle platform Etten-Leur City App biedt een overzicht van alles wat er te zien en te doen is. De gemeente en ondernemers in retail en horeca zetten Etten-Leur samen op de kaart."

Pierre van Damme
Content manager Etten-Leur

Afspraak maken?

Afspraak maken