Skip to content

Zet je stad op de kaart Wordt onderdeel van het beste cross-mediale platform voor citymarketing Neem contact op Lees verder

Iedere stad is uniek

Wij zijn gepassioneerde ontdekkingsreizigers, altijd op zoek naar mooie bestemmingen. Iedere stad of regio heeft iets unieks te bieden, een verhaal dat wij graag delen met de wereld. We streven naar de hoogste kwaliteit in alle aspecten van ons werk, dit vertaalt zich naar een sterke combinatie tussen de vooroplopende techniek van het platform en kwalitatief hoogstaande content. Samen met onze partners dagen we onszelf uit om de beste te zijn in wat we doen. Daarom werken wij constant aan de doorontwikkeling van het beste platform voor city- en regiomarketing.

Synergie & meerwaarde

Bij de exploitatie van de platformen streven we altijd naar synergie door (meer)waarde te creëren voor alle stakeholders (steden, ondernemers en consumenten). Op basis van meer dan tien jaar ervaring hebben wij het platform en de exploitatie ervan geoptimaliseerd. Wij leveren daarom niet alleen de techniek in de vorm van een geavanceerd platform, maar ook een bewezen business model en advies op het gebied van de (commerciële) exploitatie, content creatie, social media strategie/beheer en online marketing.

Binnen 1 maand online

Ons team van professionals begeleidt u in de ontwikkeling van uw eigen gepersonaliseerde platform en de exploitatie daarvan. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij al binnen één maand uw (mobiele) website met twee city apps (iPhone & Android) opleveren. Uw platform uitbreiden en versterken met printed media? Wij hebben ook jarenlange ervaring met de uitgifte van hoogwaardige stadsgidsen en city maps. 

 • (Mobiele) website
 • App voor Android
 • App voor iPhone
City App Nederland
 • Horeca
 • Retail
 • Cultuur
 • Evenementen
 • Uitjes en deals
 • Nieuws en blogs
 • Toeristische routes
 • Parkeren

Functies

City-app-functies-geavanceerde-zoekfunctie

Geavanceerde zoekfunctie

 Zoek niet alleen op naam, maar ook op merken, assortiment, gerechten op de menukaart, evenementen en meer!

City-app-functies-nieuws-blogs-en-lijstjes

Nieuws, blogs en lijstjes

Creëer artikelen en blogs met integratie van filmpjes en fotoalbums. Stel via de agenda de publicatiedatum in.

City-app-functies-uitgebreide-agenda

Agenda

Een uitgebreide evenementen- en bioscoopagenda met meerdere filtermogelijkheden.

City-app-functies-locaties

Locaties

Vind de leukste restaurants, cafés, hotels, winkels en gebieden of info over bezienswaardigheden en musea. 

City-app-functies-toeristische-routes-en-kaarten

Kaartweergave

Bekijk alle locaties op de kaart op basis van de afstand of gebruik de verschillende filtermogelijkheden

City-app-functies-deals-en-arrangementen

Deals & arrangementen

Ontdek de beste aanbiedingen en leukste arrangementen per locaties of in het totaaloverzicht.

City-app-functies-real-time-parkeerinformatie

Real-time Parkeerinformatie

Bekijk de real-time beschikbaarheid van parkeergarages.

City-app-functies-toegankelijkheid

Toegankelijkheid

 Filter locaties op basis van zes toegankelijkheidskenmerken.

City-app-functies-gebruikersrollen

Login met favorieten

Stel je eigen favorietenlijstje samen van met locaties/evenementen en ontvang automatische updates.

Ons platform biedt tientallen geavanceerde functionaliteiten voor zowel beheerders als gebruikers. Ontdek ze zelf of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

Voor wie?

Het succes van ons online platform is een samenspel van technologie, content en draagvlak. Zet je stad op de kaart en wordt onderdeel van het beste crossmediale platform voor citymarketing in Nederland!

De gebruiker

In eerste instantie draait het om de gebruiker. Het platform moet mensen verleiden om de stad of regio te bezoeken. De informatiebehoefte verschilt uiteraard per gebruiker, daarom is een volledige en gevarieerde informatievoorziening essentieel. Ons platform richt zich in essentie op de promotie van horeca, retail en cultuur. De doelgroep betreft mensen die recreëren in het desbetreffende gebied, zowel bewoners als toeristen. Het platform ontvangt bezoekers vanuit het hele land, maar ook veel uit België en Duitsland. We zien ook een evenredige spreiding van alle leeftijdscategorieën tussen 18 en 65 jaar. 

Licentiehouders

Een online platform is de basis voor de promotie van een stad of regio. Wij bieden gemeentes, citymarketing organisaties en VVV’s de mogelijkheid om het platform te adopteren en personaliseren voor hun eigen citymarketing. Het ontwikkelen van een platform kost veel tijd en geld, maar biedt geen garantie voor succes. Wij leveren daarom niet alleen een geavanceerd platform, maar ook een bewezen business model en begeleiding in de exploitatie van het platform. U bespaart daarmee veel tijd en geld, wat direct geïnvesteerd kan worden in het platform.

Cijfers

1 .000
Downloads van
alle city Apps
1 .000
Online bezoekers
per jaar
1 .000
Horeca, retail en
cultuur locaties

Wat anderen zeggen...

Gerda Geerts

"Gemeente Zundert beheert sinds begin 2019 een eigen City App. Stappen & Shoppen heeft de introductie begeleid en gaat ondersteunt ons verder de synergie met de andere regionale gebruikers te optimaliseren."

Gerda Geerts
Voorzitter Stichting PRET (Platform Recreatie en Toerisme)
michelle-hillebrand

"De manier van samenwerken vind ik persoonlijk erg fijn. Je kunt met al je vragen gemakkelijk terecht. Wat mij in Baarle vooral bevalt is het gebruiksgemak van de app. Je hebt het zo onder de knie!"

Michelle Hillebrand
Toerisme en recreatie ABG
pierre-van-damme

"De gemeente Etten-Leur heeft al in 2016 gekozen voor online promotie via Stappen & Shoppen. Het succesvolle platform Etten-Leur City App biedt een overzicht van alles wat er te zien en te doen is. De gemeente en ondernemers in retail en horeca zetten Etten-Leur samen op de kaart."

Pierre van Damme
Content manager Etten-Leur

Afspraak maken?

Afspraak maken